Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Даниловград: Осумњичени за крађу идентификовани и лишени слободе у кратком року

Објављено: 20.06.2018. 20:13 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Даниловград су, предузимјаући мјере и радње у циљу расвијетљавања кривичних дјела из области имовинских деликата, у кратком року расвијетлили кривично дјело крађа и том приликом лишили слободе три лица за која се сумња да су починила ово кривично дјело.

Наиме, службеници ОБ Даниловград су, 19.06.2018. године, расвијетлили кривично дјело крађа почињено на штету угоститељског објекта „Југославија“, а који се налази на магистралном путу Подгорица – Никшић, у мјесту Плана, и том приликом идентификовали, лоцирали и лишили слободе Г.Г. (54), П.Ћ. (39) и Ж.В. (52), сва лица из Подгорице, због основане сумње да су починили ово кривично дјело. Оно су, како се сумња, 18.06.2018. године, из наведеног угоститељског објекта отуђили предмете у вриједности од 800 еура.

Службеници ОБ Даниловград су на основу оперативних сазнања пронашли отуђене предмете и вратили их власнику.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се ова три лица лише слободе и да му се приведу уз посебан извјештај као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против непознатих починилаца, због постојања основане сумње да су починили кривично дјело крађа.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?