Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Шеховић на 7. Министарском састанку платформе за Западни Балкан о образовању, науци, истраживању и иновацијама

Објављено: 25.06.2018. 15:07 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Црногорска делегација коју предводи министар просвјете др Дамир Шеховић присуствоваће 25. и 26. јуна у Бриселу 7. Министарском састанку Платформе за Западни Балкан о образовању, науци, истраживању и иновацијама који организује Генерални директорат за образовање, младе, спорт и културу Европске комисије.

На састанку ће бити ријечи о реформама у образовању на Западном Балкану, о активностима које се организују у оквиру Платформе, о ЕУ ангажману у оквиру Нове Стратегије за Западни Балкан, те аутоматском признавању академских квалификација на Западном Балкану.

Министар Шеховић ће на састанку представити реформу образовања у Црној Гори, а између осталих, обратиће се и Темис Кристофидоу, директорица Генералног директората за образовање, младе, спорт и културу Европске комисије, Тибор Наврачић, европски комесар за образовање, културу и младе, Горан Свилановић, генерални секретар Савјета за регионалну сарадњу и Карлос Моедас, европски комесар за истраживање и иновације.

ПР служба Министарства просвјете

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?