Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за учешће у Јавној расправи о нацрту Стратегије развоја микро, малих и средњих предузећа у Црној Гори 2018-2022 године, са Оквирним акционим планом

Објављено: 25.06.2018. 19:45 Аутор: Министарство економије
На основу члана 11 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у у припреми закона (“Сл.лист ЦГ” број 12/12), Министарство економије упућује

Ј А В Н И   П О З И В

Органима, научно истраживачким установама и установама високог образовања, привредним субјектима, невладиним организацијама, удружењима, грађанима и свим заинтересованим субјектима (заинтересована јавност) за учешће у јавној расправи о нацрту Стратегије развоја микро, малих и средњих предузећа у Црној Гори 2018-2022. године, са Оквирним акционим планом, у периоду од 25. јуна до 16. јула 2018. године.

Јавна расправа се спроводи достављањем предлога, сугестија и коментара у писаном и електронском облику, и организовањем округлог стола.

Округли сто биће организован у Подгорици, 10. јула 2018. године (мјесто и вријеме биће накнадно објављени).

Учесници јавне расправе се позивају да своје предлоге, сугестије и коментаре доставе МИнистарству економије, путем електронске поште на е-маил адресу: ивана.зецевиц@мек.гов.ме или поштом на адресу: Министарство економије, Директорат за инвестиције, развој малих и средњих предузећа и управљање ЕУ фондовима, Римски трг 46, 81000 Подгорица, са напоменом „За јавну расправу о нацрту Стратегије развоја микро, малих и средњих предузећа у Црној Гори 2018-2022. године, са Оквирним акционим планом“.

Јавни позив објављује се на интернет страници Министарства економије и Порталу е-Управе.

Министарство економије ће сачинити извјештај о јавној расправи, који ће објавити на својој интернет страници и Порталу е-Управе, у року од 7 дана од дана завршетка јавне расправе.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?