Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Јановић честитао ватерполистима: Тријумф у Будимпешти, освијетлио пут до Барселоне

Објављено: 24.06.2018. 15:14 Аутор: Министарство спорта

Министар спорта Никола Јановић, честитао је ватерполо репрезентацији, селектору Владимиру Гојковићу, стручном штабу и руководству Ватерполо и пливачког савеза Црне Горе, титулу првака Свјетске лиге која ће, увјерен је, црногорским ватерполистима освијетлити пут да из Будимпеште, преко Тарагоне, овог љета стигну и до европске медаље у Барселони. 
 
“На овом шампионату нијесте знали за пораз, већ сте храбо, без посустајања, оставили срце у базену и спектакуларним повратком медју свјетске ватерполо силе, позлатили црногорски ватерполо још једном медаљом, овјековјечили га успјехом вриједним поштовања, а црногорске грађане, заљубљенике у спорт, још једном усрећили и испунили неизмјерним националним поносом”- казао је министар Јановић, поручујући им да су спортисти са великим сновима, а Црна Гора држава спорта са јаком визијом, која зна да цијени успјехе наших шампиона.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?