Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Делегација Директората за људске ресурсе у посјети Националној гарди државе Мејн

Објављено: 28.06.2018. 15:21 Аутор: мод

Делегација Министарства одбране на челу са генералним директором Директората за људске ресурсе, Михаилом Волковим, борави у посјети Националној гарди државе Мејн (САД).

Циљ посјете је размјена искустава из области људских ресурса, са тежиштем на политику која се тиче ветерана, резервног састава, програма за младе, као и осталих сегмената битних за развој људских ресурса.

Волков се сусрео са командантом Националне гарде, бригадним генералом Дагласом Фарнемом (Доуглас А. Фарнхам) и захвалио на пруженој подршци Министарству одбране и досадашњој успјешној сарадњи кроз Државни партнерски програм (Стате Партнерсхип Програм).

Делегација Министарства одбране је представнике Одјељења за људске ресурсе Националне гарде, на челу са директором, пуковником Ричардом Дарвоом (Рицхард Дарвеау), упознала са активностима из области људских ресурса, са посебним акцентом на подмлађивање кадра и будућим правцима развоја људских ресурса.

Усаглашено је да у наредном периоду фокус сарадње у области људских ресурса буде резервни састав и добровољно служење војног рока.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?