Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан састанак Управног одбора пројекта „Ка ЕУ правилима о координацији система социјалне сигурности“,

Објављено: 27.06.2018. 15:59 Аутор: мрсс
На другом састанку Управног одбора пројекта „Ка ЕУ правилима о координацији система социјалне сигурности“, одржаном 26. јуна 2018. године, представници институција корисница овог пројекта, који су уједно и чланови Управног одбора, обавијештени су о напретку пројекта, као и о активностима које су спроведене у протеклом периоду.

У претходна три мјесеца реализоване су активности као што су конференција за новинаре и представљање пројекта који је отворио министар рада и социјалног старања Кемал Пуришић уз представнике Делегације Европске уније у Црној Гори, затим двије значајне обуке које се односе на принципе координације система социјалне легислативе и примјењиву легислатву, као и обука за будуће тренере што ће обезбиједити одрживост пројекта и након његовог завршетка.


Чланови Управног одбора су обавијештени и о будућим активностима, а неке од њих би већ током јула мјесеца требале да се реализују.

Подсјећамо да су институције кориснице овог пројекта: Министарство рада и социјалног старања, Министарство здравља, Фонд за здравствено осигурање, Фонд за пензијско и инвалидско осигурање, Завод за запошљавање Црне Горе и Центри за социјални рад. Покровитељ пројекта је Делегација Европске уније у Црној Гори, а извођач компанија КПМГ.


ПР служба Министарства рада и социјалног старања
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?