Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јановић честитао спортистима наступ на МИ: Свака медаља за Црну Гору, злата вриједна

Објављено: 01.07.2018. 14:19 Аутор: Министарство спорта
Подгорица, 01. јул 2018. - Министар спорта Никола Јановић, честитао је црногорском тиму одважан и успјешан наступ на 18. Медитеранским играма којим су, како је поручио, потврдили статус наших узорних спортиста и на достојанствен начин репрезентовали црногорски спорт и државу Црну Гору. 

“Свака медаља освојена за Црну Гору, злата је вриједна и зато смо поносни на сребрно бронзани низ одличја, којима су црногорски спортисти крунисали наступ на овогодишњим Медитеранским играма. Честитке рукометашицама и каратискињи Ани Драшковић за сребро, ватерполистима и Марини Раковић за бронзу. Нови Закон о спорту, помоћи ће нам да још више афирмишемо ваше репрезентативне резултате, којима доприносите промоцији Црне Горе, као државе врхунских спортиста, медју којима, како је навео Јановић, титулу најбољих носе и наши млади спортисти, који су наступом на Медитеранским играма, у каратеу, једрењу, џудоу, боћању, атлетици, пливању, рукомету и ватерполу, доказали, да су дорасли великим спортским такмичењима која им предстоје”.

Министар спорта, упутио је срдачне честитке и Црногорском олимпијском комитету, који је у шпанској Тарагони, предводио црногорски национални тим.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?