Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Током јуна расвијетљено осам кривичних дјела из области имовинског криминалитета; осумњичено шест лица

Објављено: 03.07.2018. 17:24 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Никшић су, предузимајући интензивне активности на расвјетљавању кривичних дјела из области имовинског криминалитета, током јуна расвијетлили осам ових кривичних дјела – три тешке крађе а у вези једне од њих и тешку крађу путем помагања као и четири крађе. За извршење ових кривичних дјела осумњичено је шест лица – Ф.М. (25), И.Р. (25), А.В. (35), Н.М. (35), В.К. (24) и Р.Р. (24), сви из Никшића, од којих су четири приведена надлежном тужиоцу уз кривичну пријаву, док су против два лица кривичне пријаве поднесене у редовном поступку.

Кривична дјела која су расвијетљена почињена су на подручју Никшића и то углавном у претходних мјесец и по дана односно сва осим једног кривичног дјела извршена су у периоду од 19. маја до 28. јуна ове године, док је једно кривично дјело извршено 07. августа прошле године.

У овим кривичним дјелима отуђени су комби возило „Мерцедес Спринтер“ као и отпадни бакар који је вриједан 3.250 еура а који су полицијски службеници пронашли, а отуђени су још и новац, лап топ, ДВД, алат, гориво, казан, икона и лустер стари преко 200 година, прехрамбени производи и мобилни телефон.

Једно од осумњичених лица се већ налази у ЗИКС-у због другог кривичног дјела. Међу осумњиченима је пет особа мушког и једно женског пола.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?