Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: У кратком року лишен слободе осумњичени да је починио КД разбојништво на начин што је од таксисте уз пријетњу пиштољем отуђио такси возило

Објављено: 03.07.2018. 20:49 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су јуче, у кратком року, лишили слободе М.М. (29) из Подгорице, због сумње да је истог дана, непосредно прије пријављивања, починио кривично дјело разбојништво, на штету Д.Ш. из Подгорице, таксисте запосленог у једном такси удружењу.

Сумња се да је М.М. јуче, 02. јула 2018. године, у раним јутарњим часовима, ушао у такси возило, марке „ВW Голф Плус“, наводно ради такси услуге, те да је доласком на тражену локацију, у Скопској улици у Подгорици, извадио и репетирао пиштољ који је прислонио таксисти Д.Ш. на груди захтијевајући од њега да му да новац, на што му је Д.Ш. рекао да нема новца, те је М.М. потом од Д.Ш. и даље пријетећи пиштољем тражио да изађе из такси возила. Д.Ш. је изашао из возила а М.М. се, сумња се, удаљио управљајући такси возилом у правцу Врањских њива гдје се није зауставио на полицијски знак стоп патроле која је покушала да га заустави. Након тога у потјеру су се укључиле три патроле које су М.М. који је бјежао управљајући такси возилом сустигле у мјесту Доњи Црнци гдје су га полицијски службеници лишили слободе.

Осумњичени М.М. ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном државном тужиоцу у ВДТ у Подгорици. Возило је враћено власнику.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?