Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Представници Министарства пољопривреде и Управе за шуме обићиће локацију на којој се реализује пилот пројекат продаје дрвних сортимената по новом моделу

Објављено: 03.07.2018. 22:27 Аутор: МПРР

Представници Министарства пољопривреде и руралног развоја и Управе за шуме, у сриједу, 4. јула,  обићи ће један од локалитета на коме ће ускоро отпочети аукцијска продаја дрвних сортимената на шумском путу, у оквиру пилот пројекта који се реализује кроз активности на дефинисању новог концепта управљања шумама у Црној Гори.

Генерални директор Директората за шумарство и дрвну индустрију Министарства пољопривреде и руралног развоја Адем Фетић и директор Управе за шуме Нусрет Калач, са сарадницима, обићиће стовариште дрвних сортимената у шуми, у газдинској јединици Доњи Шаранци, на Његовуђи, у општини Жабљак.

Том приликом, представници Министарства и Управе за шуме сагледаће начин класирања дрвних сортимената који је предвиђен новим концептом продаје дрвних сортимената, а који треба да замијени досадашњи модел давања шума на коришћење продајом дрвета у дубећем стању.

Позивамо заинтересоване представнике медија да испрате ову активност, са почетком у 11,00х.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?