Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сјутра у 11,00 часова почиње акција „Хеликоптер" / изјаве за јавност и снимање из ваздуха

Објављено: 04.07.2018. 14:25 Аутор: УП
Обавјештавамо вас да ће сјутра, у четвртак 05. јула 2018. године, Управа полиције МУП-а – Сектор полиције опште надлежности, Одсјек за безбједност друмског саобраћаја у 11,00 часова отпочети реализацију акције „Хеликоптер" – надзор друмског саобраћаја из ваздуха.

Хеликоптер ће, у 11,00 часова, полетјети са хелиодрома Клиничког центра Црне Горе у Подгорици.

Изјаву за јавност ће на хелидрому дати помоћник директора Управе полиције за Сектор полиције опште надлежности и руководилац Штаба Оперативне акције „Љето 2018“ Никола Јањушевић.

За ТВ сниматеље и фоторепортере свих медија који буду заинтересовани за праћење овог догађаја биће обезбијеђено мјесто у хеликоптеру, како би били у прилици да из ваздуха сниме и фотографишу ток ове акције.

Акција „Хеликоптер“ ће се спроводити до краја љетње туристичке сезоне, у склопу рада Штаба Оперативне акције „Љето 2018“, како би се пружила подршка саобраћајним патролама у одржавању повољног стања безбједности саобраћаја на путевима као и свеукупним активностима које Штаб реализује.

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?