Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Кривичне пријаве против три лица због сумње да су починила три кривична дјела

Објављено: 05.07.2018. 20:05 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, расвијетлили три кривична дјела и том приликом против три лица, од којих је једно безбједносно интересантно лице, надлежном тужилаштву поднијели кривичне пријаве.

Наиме, службеници ОБ Цетиње су надлежном тужиоцу подниијели кривичну пријаву против безбједносно интересантног лица М.А. (22) из Цетиња, због постојања основане сумље да је починио кривично дјело крађа. Он је, како се сумња, ово кривично дјело починио на начин што је, 31.05.2016. године око 22,00 часова, из отвореног возила које је у власништву Б.В. из Цетиња, отуђио мобилни телефон марке „Самсунг Галаxy Ј1“.

Надаље, службеници цетињске полиције су надлежном тужиоцу поднијели кривичну пријаву против В.Ч. (48) из Цетиња, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја. Полицијски службеници су поступајући на основу оперативних сазнања у марту ове године извршили претрес куће и том приликом пронашли и одузели муницију.

Такође, службеници ОБ Цетиње су расвијетлили крвично дјело крађа и том приликом надлежном тужиоцу поднијели кривичну пријаву против С.М. (58) из Цетиња, због основане сумње да је починио ово кривично дјело. Он је, како се сумња, ово кривично дјело починио на начин што је, 16.06.2018. године око 16,35 часова, отуђио већу количину саобраћајних граничника који су постављени дуж регионалног пута Цетиње – Његуши.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?