Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Конференција поводом завршетка пројекта ,,Имплементација процедуре за експресну пошту у складу са захтјевима ЕУ и СТО“

Објављено: 05.07.2018. 20:15 Аутор: Министарство финансија
Генерални директор Директората за порески и царински систем у Министарству финансија и копредсједавајући Националног комитета за трговинске олакшице, Ново Радовић отвориће сјутра у 10:00 часова конференцију поводом завшетка пројекта ,,Имплементација процедуре за експресну пошту у складу са захтјевима ЕУ и СТО”. Конференција се у организацији њемачке организације за међународну сарадњу - ГИЗ одржава у хотелу Будва у Будви. Уводно излагање имаће и директор Управе царина, Владан Јоковић, генерални директор Директората за развој у Министарству економије, Милош Челановић и програм менаџер ГИЗ Алијансе за трговинске олакшице, Маттиа Wегманн.

Пројекат се односи на успостављање система обраде документације прије доласка робе за експресне пошиљке.

Циљ пројекта је да се значајно убрзају процедуре и унаприједи систем царињења ескпресних пошиљки.

У току конференције експерти домаћих и међународних царинских органа ће размијенити искуства и научене лекције о поступцима и процесима, као и о највећим изазовима увођења нове процедуре за обраду прије доласка за експресне пошиљке.

Агенду конференције можете преузети овдје:




ПР СЛУЖБА
МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?