Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Завршна конференција поводом ИПА 2014 Пројекта ,,Подршка процјени макроекономског утицаја структурних реформи“

Објављено: 11.07.2018. 19:58 Аутор: Министарство финансија
Завршна конференција поводом ИПА 2014 Пројекта ,, Подршка процјени макроекономског утицаја структурних реформи“ одржаће се сјутра, 12. јула  са почетком у 09:00 часова у старој згради Владе. Уводна излагања имаће генерална директорица Директората за економску политику и развој у Министарству финансија, мр Ива Вуковић и шеф сектора за сарадњу у Делегацији Европске уније у Црној Гори, Херманн Спитз.

Након уводних излагања кључни експерти у пројекту, Ралитса Ганева и Калоyан Ганев представиће главне резултате пројекта.

Партнери у оквиру пројекта су: Министарство финансија, представници линијских министарстава, Европска комисија и Делегација Европске уније у Црној Гори. 

Циљ пројекта био је унапређење пројекција макроекономских индикатора који представљају основу за пројекције јавних финансија и израду Закона о буџету, као и других значајних стратешких докумената, а истовремено ће бити испуњено и поглавље ИИИ ЕУ Директиве 2011/85 које се односи на прогнозе.

Агенду конференције можете преузети овдје: 


ПР СЛУЖБА
МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?