Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа кандидата/киња који/е су предложени/не за члана/ицу радне групе за израду Националног плана акције за дјецу 2019-2023

Објављено: 16.07.2018. 16:11 Аутор: мрсс
На основу члана 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ”, број 07/12), Министарство рада и социјалног старања објављује 


Листа кандидата/киња

који/е су предложени/не за члана/ицу радне групе за израду Националног плана акције за дјецу 2019-2023

На основу јавног позива упућеног невладиним организацијама за предлагање кандидата/киње за члана/ицу радне групе за израду Националног плана акције за дјецу 2019-2023 који је објављен дана 03.07.2018. године на интернет страници Министарства рада и социјалног старања и порталу е-управе на адресу овог државног органа достављен је сљедећи приједлог:

1. Лепа Жуњић, Координатор програма у НВО Родитељи, предложена од НВО Родитељи, Подгорица

У складу са чланом 14 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација, Министарство рада и социјалног старања ће, у року од пет дана од дана објављивања ове Листе, донијети одлуку о избору кандидата/киње.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?