Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за консултовање заинтересоване јавности у почетној фази припреме Закона о државним наградама

Објављено: 17.07.2018. 19:22 Аутор: МКУ
На основу члана 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист ЦГ", број 41/18), Министарство културе објављује



ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА КОНСУЛТОВАЊЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ ЈАВНОСТИ
У ПОЧЕТНОЈ ФАЗИ ПРИПРЕМЕ ЗАКОНА О ДРЖАВНИМ НАГРАДАМА




Министарство културе, у складу с Програмом рада Владе Црне Горе за 2018. годину, припрема Предлог закона о државним наградама. Тим поводом Министарство културе позива заинтересовану јавност: органе, организације, удружења и појединце да доставе иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре у вези са државним наградама.

Кратко образложење разлога за доношење закона: Законом о државним наградама прецизније ће се утврдити број државних награда, критеријуми за додјелу и динамика додјеле државних награда, као и друга питања од значаја за нормативно уређење ове области.

Лице задужено за координацију консултовања заинтересоване јавности: Драгољуб Јанковић

Рок и начин достављања: Иницијативе, предлози, сугестије и коментари достављају се у року од 15 дана од дана објављивања овог јавног позива, у писаном облику на адресу Министарства културе: Његошева бб, Цетиње, и електронском облику на адресу: драгољуб.јанковиц@мку.гов.ме
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?