Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Делегација ТУБИТАК-а у посјети Министарству науке

Објављено: 19.07.2018. 15:00 Аутор: Министарство науке
Делегација Научно-технолошко истраживачког савјета Републике Турске (ТУБИТАК), у саставу Алпаслан Мете КАРАЦА, Директор Департмана за билатералну и мултилатералну сарадњу и Бурцу КАПТАН, савјетница за научне програме, боравиће у посјети Министарству науке у понедјељак, 23. јула 2018. године.

Посјета се реализује са циљем сагледавања могућности за унапријеђење билатералне сарадње у области науке, истраживања и иновација између двије земље, са посебним фокусом на предстојеће објављивање заједничког Конкурса за билатералне научне пројекте.

Подсјетимо, билатерална научна сарадња између Црне Горе и Републике Турске реализује се на основу Споразума између Владе Црне Горе и Владе Републике Турске о научној и технолошкој сарадњи који је потписан у Анкари, 12. априла 2013. године као и Протокола о сарадњи у области науке и технологије између Министарства науке Црне Горе и Научно-технолошко истраживачког савјета Републике Турске (ТУБИТАК).
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?