Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив невладиним организацијама

Објављено: 20.07.2018. 20:51 Аутор: мод
У складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Сл. Лист Црне Горе“, број 41/18), а у вези са чланом 32а став 2 Закона о невладиним организацијама („Сл.лист ЦГ“, бр. 39/11 и 37/17), Министарство одбране објављује
ЈАВНИ ПОЗИВ

Заинтересованим невладиним организацијама за консултације у циљу припреме Секторске анализе за утврђивање приједлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у области одбране, у 2019. години.
Министарство одбране ће тим поводом одржати консултативни састанак са заинтересованим невладиним организацијама које дјелују у области одбране и едукације младих, у понедјељак, 30. јула 2018. године, са почетком у 10.00 часова, у Мултимедијалној сали Министарства одбране.

Консултацијама може присуствовати по један представник невладиних организација.
Присуство представника невладине организације консултативном састанку потребно је пријавити најкасније до петка, 27. јула 2018. године, до 12 часова.
Поред наведеног, невладине организације могу своје коментаре и сугестије на нацрт Секторске анализе доставити најкасније до 3. августа 2018. године до 12 часова, на е-маил адресу: драга.дјурдјиц@мод.гов.ме.

Текст нацрта Секторске анализе можете преузети: Нацрт Секторске анализе
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?