Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за предлагање представника невладине организације за чланство у Партнерском савјету за регионални развој

Објављено: 24.07.2018. 13:15 Аутор: Министарство економије
На основу Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе иневладиних организација Министарство економије упућује Јавни позив невладиним организацијама за предлагање кандидата за члана Партнерског савјета за регионални развој. 

Парнтерски савјет формира се у складу са Законом о регионалном развоју, са циљем праћења и унапрјеђивања регионалног развоја Црне Горе, а задаци овог тијла су:

1) да прати стање у области регионалног развоја и даје препоруке за предузимање мјера за унапрјеђивање регионалног развоја Црне Горе; 
2) даје мишљење на нацрт Стратегије; 
3) даје препоруке за утврĎивање приоритета у реализацији развојних пројеката; 
4) сагледава ефекте примјене политике регионалног развоја; 
5) доноси пословник о свом раду; 
6) врши и друге послове у складу са законом. 

Прописани образац за предлагање кандидата са потребним прилозима, доставља се у просторијама Министарства економије, радним данима од 7 до 15 часова на адресу: ВЛАДА ЦРНЕ ГОРЕ, Министарство економије, Римски трг бр. 46, 81 000 Подгорица, са напоменом: "Предлагање кандидата за члана Партнерског савјета за регионални развој".

Евентуална питања око поступка предлагања кандидата за члана Партнерског савјета за регионални развој, могу се доставити електронским путем, на адресу: милена.јоветиц@мек.гов.ме

Јавни позив отворен је 10 дана од дана објављивања Јавног позива, тј. до 03.08.2018. године.

Прилози:



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?