Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Слободе лишена два лица због КД насилничко понашање; једно од њих задобило тешке тјелесне повреде

Објављено: 25.07.2018. 19:49 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, лишили слободе два лица осумњичена да су починила кривично дјело насилничко понашање, а једно од ова два лица и за кривично дјело тешка тјелесна повреда.

Наиме, службеници ОБ Цетиње су лишили слободе М.В. (59) и В.П. (44), обојица из Цетиња, због постојања основане сумње да су починили кривично дјео насилничко понашање, а М.В. и због сумње да је починио кривично дјело тешка тјелесна повреда. Они су, како се сумња, након што су се састали у мјесту Чево, прво имали вербални сукоб а потом и физички, на начин што је М.В. задао В.П. више удараца тупим предметом у предјелу руку и главе, наносећи му том приликом тешке тјелесне повреде, које су констатоване у Јединици ХМП у Цетињу.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Цетињу који је наложио да се М.В. и В.П. лише слободе и да му се приведу уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да су починили кривично дјело насилничко понашање, а да се против М.В. поднесе и кривична пријава због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка тјелесна повреда.

Након саслушања код тужиоца, овим лицима је одређен притвор и они су спроведени у ЗИКС.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?