Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Кривична пријава против власнице пса који је ујео дјечака

Објављено: 26.07.2018. 19:35 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње поднијели су, након што је пас ујео дјечака старог седам година, државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Цетињу кривичну пријаву против Б.Р, власнице пса, због основане сумње да је починила кривично дјело изазивање опште опасности.

Наиме, Јединица за хитну медицинску помоћ у Цетињу је Одјељење безбједности Цетиње, 21.07.2018. године, обавијестила да је око 20,30 часова у њиховој установи пружена медицинска помоћ дјечаку старом седам година код којег је констатована тешка тјелесна повреда задобијена уједом пса.

Предузимајући оперативне мјере и радње у циљу расвјетљавања овог догађаја, службеници ОБ Цетиње су дошли до идентитета власнице пса, расе велики шнауцер, те утврдили да је власница Б.В. пустила пса да се игра са дјецом у дворишту без заштитне корпе, што је притивно прописима, те да је том прилком је и дошло до описаног инцидента.

Дјечак није животно угрожен а задобио је повреду у предјелу главе.

У консултацији са надлежним тужиоцем, кривична пријава против Б.В. је поднијета у редовном поступку.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?