Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Представници Директората за ванредне ситуације и локалних служби заштите и спашавања посјетили Амбасаду Грчке поводом великих пожара који су захватили ту земљу

Објављено: 26.07.2018. 20:20 Аутор: МУП
Представник Директората за ванредне ситуације заједно са командирима и представницима служби заштите и спашавања Главног града Подгорице, Пријестонице Цетиње, Тивта и Котора посјетили су Амбасаду Републике Грчке у Подгорици.

У разговору са отправником послова и аташеом за културу Републике Грчке Тхеодоросом Мицхалопоулосом пренешено је најдубље саучешће држави и народу ове земље због трагично настрадалих грађана у катастрофалним пожарима који су погодили Атину и околне градове. Такође, одато је поштовање ватрогасцима-спасиоцима и свим другим спасилачким службама за напоре које исказују у активностима на гашењу пожара и борби са ватреном стихијом. Исказана је спремност Директората за ванредне ситуације и поменутих служби заштите и спашавања за упућивање помоћи Грчкој и напоменуто да су два противпожарна авиона Авио-хеликоптерске јединице МУП-а већ понуђена као помоћ Грчкој.

Отправник послова је најтоплије захвалио у своје и у име народа Грчке, а представници Црне Горе су у Амбасади запалили су свијеће и положили цвијеће за трагично настрадале у пожарима у Грчкој.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?