Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Расвијетљено шест тешких крађа; два лица лишена слободе

Објављено: 27.07.2018. 18:46 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица расвијетлили су шест кривичних дјела тешка крађа и због сумње да су их починили лишили су јуче слободе два лица, Б.А. (21) и М.Р. (33) из Подгорице. Б.А. се сумњичи да је починио пет кривичних дјела тешка крађа и то током овог мјесеца, док се М.Р. сумњичи да је починио једно ово кривично дјело прије два мјесеца.

Наиме, Б.А. је, како се сумња, свих пет тешких крађа извршио на провалан начин током јула ове године и то у улазима и подрумима стамбених зграда а у једном случају и у једном стану. Он је, сумња се, из улаза стамбених зграда отуђио четири бицикла на начин што је употребом подесног средства кидао ланце којима су бицикли били обезбијеђени. Из подрума стамбене зграде, из ормара који је био откључан, сумња се, отуђио је алат марке „Хилти“ чија је вриједност око 1.200 еура (пнеуматски чекић и бушилица). У стан је провалио, како се сумња, након што је употребом физичке силе отворио улазна врата зграде, а потом испод отирача испред врата стана пронашао кључ. Из стана је, сумња се, отуђио телевизор и златни накит. Отуђене ствари Б.А. је продао. Он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Подгорици, због основане сумње да је починио наведена кривична дјела.

Други осумњичени, М.Р, се сумњичи да је починио тешку крађу на начин што је, 16.05.2018. године, неопажено пришао возилу марке „ВW Голф ИИ“, власништво Ж.В, које се налазило на паргинг простору, а које је потом обио и из њега отуђио акумулатор марке „Босх“. Он ће, уз посебан извјештај, као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против непознатог извршиоца, бити приведен државном тужиоцу у ОДТ у Подгорици, због основане сумње да је починио наведено кривично дјело.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?