Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавна расправа о Нацрту закона о техничким захтјевима за производе и оцјењивању усаглашености

Објављено: 31.07.2018. 16:23 Аутор: м
Министарство економије, у складу са Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припрени закона и статегија („Службени лист Црне Горе“, број 41/18) обавјештава заинтересовану јавност да покреће

ЈАВНУ РАСПРАВУ
О


Јавна расправа о Нацрту закона о техничким захтјевима за производе и оцјењивању усаглашености почиње дана 31.07.2018 и трајаће до 10.09.2018 године и спроводи се у складу са Програмом јавне расправе.
Заинтересовани субјекти могу своје примједбе, предлоге и сугестије на Нацрт закона о техничким захтјевима за производе и оцјењивању усаглашености доставити Министарству економије у писаној форми на прописаном обрасцу (Образац 4 - Примједбе, предлози и сугестије).
Министарство економије ће након завршетка јавне расправе размотрити све примједбе, предлоге и сугестије и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?