Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Генерални директор Директората за политику одбране, мр Ивица Ивановић са одлазећим изаслаником одбране Краљевине Норвешке, пуковником Тореом Андерсоном

Објављено: 31.07.2018. 19:42 Аутор: мод
Генерални директор Директората за политику одбране, мр Ивица Ивановић, састао се данас са изаслаником одбране Краљевине Норвешке, пук Тореом Андерсоном, поводом завршетка његовог мандата у Црној Гори.

Директор Ивановић се захвалио пук Андерсону на његовом личном доприносу унапрјеђењу билатералне сарадње у области одбране Црне Горе и Краљевине Норвешке и истакао увјерење да ће Црна Гора и Краљевина Норвешка наставити да одржавају квалитетне и садржајне билатералне односе у области одбране. Ивановић је подсјетио на веома значајну подршку Краљевине Норвешке реформском процесу система одбране Црне Горе, кроз успјешну реализацију пројеката који су допринијели развоју и јачању одбрамбених капацитета и способности. Директор Ивановић је такође нагласио значај реализације актуелних пројеката који се тичу доприноса стварању бољег јавног оквира интегритета у јавној управи, изградње међународне медицинске јединице и унапрјеђивања знања енглеског језика за запослене у сектору одбране. 

Пук Андерсон захвалио се на одличној сарадњи и нагласио задовољство прогресом које је Црна Гора остварила током његовом мандата. Он је истакао да ће Краљевина Норвешка наставити да буде поуздан савезник Министарству одбране и Војсци Црне Горе, изражавајући увјерење да ће се једнако квалитетна сарадња наставити током мандата његовог сљедбеника.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?