Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Лишен слободе осумњичени за пет кривичних дјела тешка крађа

Објављено: 02.08.2018. 20:05 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар су, предузимајући активности у циљу превенције и расвјетљавања кривичних дјела која су својствена за период туристичке сезоне, лишили слободе лице осумњичено да је починило пет кривичних дјела тешка крађа.

Наиме, службенци ЦБ Бар су, приликом засједе, затекли А.Р. (25) из Палестине у извршењу кривичног дјела. А.Р. се дао у бијег али су га службеници барке полиције брзом акцијом лишили слободе.

Полицијски службеници су криминалистичком обрадом дошли до сумња да је А.Р. на територији Црне Горе починио укупно пет кривичних дјела тешка крађа. Он је ова кривична дјела починио на начин што је, како се сумња, обилазио паркинг просторе и употребом подесног средства ломио прозоре на возилима и из њихове унутрашњости отуђивао ствари које је затекао.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Бару који је наложио да се А.Р. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио наведена кривична дјела. Након саслушања овог лица тужилац је донио рјешење о његовом задржавању у полицијским просторијама до привода надлежном судији за истрагу.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?