Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бијело Поље: У току криминалистичка обрада догађаја у којем је у употреби ватреног оружја једно лице смртно страдало док су два лица повријеђена

Објављено: 14.08.2018. 20:36 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бијело Поље интензивно раде на утврђивању свих чињеница у догађају од синоћ у којој је у употреби ватреног оружја једно лице смртно страдало, док су два лица повријеђена. Сви актери догађају су познати а криминалистичка обрада је у току.

Наиме, синоћ, 13. августа 2018. године, око 23,30 часова, у једном мјесту које припада Општини Бијело Поље, дошло је до употребе ватреног оружја. У овом догађају је, како се сумња, од посљедица употребе ватреног оружја смртно страдао Ж.П. (47) из Србобрана, држављанин Републике Србије, док је повреду – прострелну рану у предјелу рамена задобио Љ.Л. (46) из Земуна, такође држављанин Републике Србије. Повреду – прострелну рану надлактице задобио је. и Е.Ћ. (32) из Бијелог Поља.

Догађај се десио у блИзини куће Е.Ћ. а утврђују се околности доласка Ж.П. и Љ.Л. на лице мјеста односно у близини куће Е.Ћ, као и све чињенице у вези са употребом ватреног оружја која је потом услиједила.

На лицу мјеста је извршен увиђај. Изузети су трагови који ће бити вјештачени у Форензичком центру. У непоседној близини тијела Ж.П. пронађен је и изузет пиштољ „Взор“, цал. 7,65 мм са пригушивачем.

Надлежни државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу је наложио обдукцију тијела Ж.П. Повријеђени Љ.Л. се налази на болничком лијечењу и према информацијама које посједујемо није животно угрожен. Е.Ћ, којем је пружена медицинска помоћ, се налази у полицијским просторијама ЦБ Бијело Поље.

У току је криминалистичка обрада предмета. О чињеницама које буду утврђене јавност ће бити благовремено обавијештена.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?