Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Данас у 13,00х прес конференција поводом лишења слободе припадника криминалне организације која је осумњичена да је планирала и извршила кривично дјело тешко убиство

Објављено: 16.08.2018. 14:49 Аутор: УП
Обавјештавамо Вас да ће се данас, у четвртак, 16. августа 2018. године, у 13,00 часова, у прес сали у објекту Центра безбједности Подгорица Управе полиције Министарства унутрашњих послова (нова зграда, И спрат, улаз ЈРМ), на адреси Булевар Светог Петра Цетињског у Подгорици, одржати прес конференција поводом лишења слободе припадника криминалне организације која је осумњичена да је планирала и извршила кривично дјело тешко убиство почињено у Подгорици, 31.03.2018. године, на штету М.Ш. и Р.Ј.

У овој координираној акцији је лишено слободе више лица а осим овог кривичног дјела ова криминална организација односно лица лишена слободе осумњичени су и за извршење других тешких кривичних дјела.

На прес конференцији ће говорити помоћник директора Управе полиције МУП-а за Сектор криминалистичке полиције Енис Баковић, руководилац Специјалног полицијског одјељења Драган Радоњић и Специјални државни тужилац Саша Чађеновић.

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?