Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Херцег Нови: Лишена слободе два лица због сумње да су посједовала марихуану ради продаје; од почетка јула до данас осим овог случаја на подручју ХН било 45 заплена кокаина, марихуане и екстазија

Објављено: 17.08.2018. 19:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Херцег Нови су, у садејству са службеницима Одсјека за борбу против дроге, сходно планским активностима, а у циљу сузбијања уличне продаје опојних дрога, након предузимања низа мјера и активности јуче лишили слободе Г.Д. (18), држављанина Црне Горе, и Ђ.Т. (25), држављанина Босне и Херцеговине. Том приликом полицијски службеници су одузели биљну материју зелене боје за коју се основано сумња да се ради о опојној дроги марихуана, тежине 46,3 грама. Против ова два лица је државном тужиоцу у ВДТ у Подгорици поднијета кривична пријава због основане сумње да су извршила кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Такође, током августа 2018. године, оперативна група Станице полиције ЦБ Херцег Нови, која је планом за љетњу туристичку сезону оформљена ради спијечавања конзумирања опојних дрога на јавном мјесту, је у осам заплена одузела више врста опојних дрога (кокаин, екстази и марихуана), гдје ће против одговорних лица бити поднијете прекршајне пријаве због почињених прекршаја из Закона о спрјечавању злоупотребе дрога.

Овом приликом желимо да истакнемо да су полицијски службеници Станице полиције ЦБ Херцег Нови, у садејству са Одсјеком за борбу против дроге, у циљу сузбијања уличне продаје дроге и спрјечавања уживања опојних дрога на јавном мјесту, у јулу 2018. године извршили 37 заплена разних врста опојних дрога.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?