Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Претресима на пет локација пронађени и одузети оружје, муниција, возила и остали предмети

Објављено: 23.08.2018. 20:06 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар су данас, предузимајући активности усмјерене на појачану контролу безбједносно интересантних лица и чланова организованих криминланих група и њима блиских лица, извршили претресе на пет локација којом приликом су пронашли и одузели оружје, муницију, четири путничка моторна возила и друге предмете.

Наиме, службеници ЦБ Бар су, 23.08.2018. године, извршили претресе на пет локација које користе М.Ј. (21) и С.Ј. (23). Том приликом службеници полиције су пронашли и привремено одузели ловачки карабин марке „Броwнинг“ калибра 30/6, три ловачке пушке калибра 12 мм и 16 мм, ваздушну пушку са оптичким нишаном, два оптичка нишана, три ручне радио везе, војнички нож – бајонет, већу количину муниције разног калибра као и четири путничка моторна возила од којих једно специјалне намјене тзв. блинд возило марке „Ауди А8“.

Пронађени и одузети предмети ће бити вјештачени у Форензичком центру.

Лица су приведена и од њих је узета изјава у полицијским просторијама. О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац који ће се о квалификацији дјела изјаснити након добијених резултата вјештачења.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?