Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Припадници ВЦГ на школовању у Р. Хрватској

Објављено: 27.08.2018. 19:40 Аутор: ВЦГ

Начелник Генералштаба Војске Црне Горе бригадни генерал Драгутин Дакић примио је пуковника Зорана Вукадиновића, мајора Миладина Чогурића и старијег водника И класе Игора Кораћа који ће бити упућени на једногодишње школовање у иностранство.

Генерал Дакић је истакао значај школовања и усавршавања официра и подофицира Војске Црне Горе на иностраним војним школама и академијама уз напомену да сва стечена знања и искуства, буду примијењена у раду, по повратку на формацијске дужности.

Пуковник Вукадиновић, мајор Чогурић и старији водник И класе Кораћ су изразили захвалност на указаном повјерењу и истакли да ће представљати Црну Гору и њену Војску у складу са најбољим и најчаснијим праксама војничког позива.

Пуковник Вукадиновић биће упућен на генералштабно усавршавање, мајор Чогурић комндноштабно усавршавање, а старији водник И класе Кораћ на Високу дочасничку школу на Војном свеучилишту „Др Фрањо Туђман“, у Загребу, у Републици Хрватској.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?