Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Претресима одузето 1526 паклица цигарета

Објављено: 28.08.2018. 18:10 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар су у садејству са Одсјеком за сузбијање привредног криминалитета, предузимајући активности у циљу откривања и спрјечавања сиве економије и уличне продаје дуванских производа, извршили претресе на четири локације и том приликом пронашли и одузели 1526 паклица цигарета без акцизних маркица.

Наиме, службеници ЦБ Бар и Одсјека су, у склопу активности које се предузимају у циљу сузбијања сиве економије, извршили претрес стана и других просторија које корсити Б.Р. (44) из Бара. Надаље, претрес је извршен и на три локације у Бару, на којима се врши улична продаја дуванских производа, и том приликом је од В.С. (53) одузето 392 паклице цигарета, док је од М.С. (49) одузето 197 паклица. Против ова два лица су поднијете прекршајне пријаве због прекршаја из Цариснког закона. Полицијски службеници су претресом код Д.Д. (34) пронашли и одузели 937 паклица цигарета без акцизних маркица. О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Бару који ће се накнадно изјаснити о квалификацији дјела у односу на радње Д.Д.

Пронађени дувански производи су предати службеницима Управе царина ради даљег поступања.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?