Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Андријевица: Пронађени оружје и муниција у илегалном посједу; против осумњиченог кривична пријава

Објављено: 28.08.2018. 18:18 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Андријевица су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, а поступајући на основу оперативних података, претресом пронашли и одузели пушку, пиштољ, муницију и остале предмете. Против осумњиченог је поднијета кривична пријава због сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, службеници ОБ Андријевица су, поступајући на основу наребе судије за истрагу Основног суда у Беранама, извршили претрес куће и других просторија које користи Р.Д. (37) из Андријевице. Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели пушку карабин непознатог калибра, један метак, стартни пиштољ марке „Блоw Ф 92“ калибра 9 мм, три патрона од стартног пиштоља калибра 9 мм, нож од аутоматске пушке и војнички нож – бајонет. Пронађено оружје и муниција су били у илегалном посједу.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Беранама који је наложио да се против Р.Д. поднесе кривична пријава због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?