Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Данас у 14,00х прес конференција поводом лишења слободе и процесуирања криминалне групе осумњичене за кривична дјела из области организованог криминала и корупције а у вези са кријумчарењем роба

Објављено: 30.08.2018. 16:23 Аутор: УП
Обавјештавамо Вас да ће се данас, у четвртак, 30. августа 2018. године, у 14,00 часова, у прес сали у објекту Центра безбједности Подгорица Управе полиције Министарства унутрашњих послова (нова зграда, И спрат, улаз ЈРМ), на адреси Булевар Светог Петра Цетињског у Подгорици, одржати прес конференција поводом лишења слободе и процесуирања криминалне групе осумњичене за кривична дјела из области организованог криминала и корупције а у вези са кријумчарењем роба.

На прес конференцији ће говорити помоћник директора Управе полиције МУП-а за Сектор криминалистичке полиције Енис Баковић, руководилац Специјалног полицијског одјељења Драган Радоњић и Специјални државни тужилац Саша Чађеновић.

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?