Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Интерпол: Реализована екстрадиција из Мађарске у Црну Гору

Објављено: 31.08.2018. 18:17 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – НЦБ Интерпол Подгорица су јуче у садејству са службеницима Посебне јединице полиције реализовали екстрадицију лица из Мађраске у Црну Гору које се потраживало на основу потјернице расписане од стране НЦБ Интерпол Подгорица ради издржавања казне затвора изречене због кривичног дјела убиство у покушају.

Наиме, службеници НЦБ Интерпол и ПЈП су, 30.08.2018. године, реализовали екстрадицију из Мађарске у нашу државу Сефера Балића (32) из Новог Пазара, Република Србија. Он је лишен слободе на територији Мађарске, на основу потјернице расписане од стране НЦБ Интерпол Подгорица ради издржавања казне затвора у трајању од три године због кривичног дјела убиство у покушају на коју је правоснажно осуђен пресудом Вишег суда у Подгорици.

Балић је, 15.05.2015. године у Будви, како је пресуђено, ово кривично дјело починио на штету М.Н, на начин што му је, након краће вербалне расправе, употребом ножа нанио тешке тјелесне повреде. Он се након почињеног дјела удаљио са лица мјеста у непознатом правцу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?