Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јановић: Успјех наших младих ватерполиста није случајан, већ заслужен

Објављено: 02.09.2018. 16:48 Аутор: Министарство спорта

Подгорица, 02. сеп. 2018. - Министар спорта Никола Јановић, честитао је младој ватерполо репрезентацији Црне Горе и њеном селектору Слободану Мачићу, освајање сребрне медаље на Европском првенству у Бјелорусији, поручујући да је Црна Гора са неизмјерним националним поносом дочекала спортску вијест дана из Минска.

,,Још једна година у знаку наших младих ватерполиста, који су и на овом шампионату Старог континента, показали Европи, да је Црна Гора држава ватерпола, у којој се рађају врхунски ватерполисти и на којима нам данас завиди цијели регион.  Ваш успјех није случајност, већ је плод раскошног талента, тимског духа и преданог рада”- казао је Јановић, такође наводећи:

„Били сте довољно одважни да се супротставите највећим ватерполо силама, али и довољно храбри и неустрашиви, да им покажете да сте медју најбољима у Европи, на чему вам, наши драги вицешампиони, од срца честитам!“ – закључио је министар спорта, упућујући честитку и стручном штабу, као и руководству Ватерполо и пливачког савеза Црне Горе.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?