Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Сјутра отварање реновиране фискултурне сале ЈУ ОШ ,,Лука Симоновић"

Објављено: 20.09.2018. 15:51 Аутор: Министарство спорта

Министар спорта Никола Јановић сјутра, 21. септембра 2018. посјетиће ЈУ ОШ ,,Лука Симоновић” у Никшићу, гдје ће у 11х заједно са ученицима, наставницима, представницима Министарства просвјете, руководством школе и предсједником Општине Веселином Грбовићем, симболично отворити реновирану школску фисклутурну салу, у чију је адаптацију и санацију Министарство спорта уложило 10.530,00 еура, од укупно 40 хиљада еура колико је коштала обнова сале. 

 
Влада је почетком јула усвојила информацију о реализацији и даљој подршци спортским инфраструктурним пројектима, чиме је Министарство спорта почело други инвестициони циклус који обухвата санацију, адаптацију и реконструкцију седам спортских објеката, у пет црногорских општина. Тим поводом министар спорта Никола Јановић, 28. јула потписао је у Министарству спорта уговоре са представницима школа и установа, које су обухваћене новим инвестиционим циклусом, медју којима је и ЈУ ОШ “Лука Симоновић” у Никшићу.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?