Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Два лица лишена слободе због КД недозвољено држање оружја и експлозивних материја; још два лица процесуирана због КД злостављање

Објављено: 28.09.2018. 21:05 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица и Одјељења безбјдености Даниловград су данас, у двије активности, лишили слободе два лица због сумње да су починила кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја. Службеници ЦБ Подгорица су наиме лишили слободе Р.Д. (41) из Подгорице, код којег су претресом стана пронашли и одузели извјесну количину пиштољске и друге муниције и двије радио везе. Службеници ОБ Даниловград су лишили слободе Д.Г. (42) из Даниловграда код којег су претресом куће и других просторија пронашли и одузели ловачку пушку „Хамерлица“ цал. 12 мм. Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведени надлежном тужиоцу.

Осим тога, службеници ЦБ Подгорица су такође, у два одвојена случаја, поднијели кривичне пријаве против два лица због сумње да су починила кривично дјело злостављање. Кривична пријава против Н.С. (46) поднијета је због сумње да је извршио ово кривично дјело на штету женске особе са којом је био у емотивној вези на начин што ју је у свом стану, 13. септембра ове године, злостављао и вријеђао. Кривична пријава против С.Ј. (34) поднијета је због сумње да је кривично дјело починио 24. септемба ове године на начин што је у улазу једне зграде женској особи са којом је био у емотивној вези задао више удараца у предјелу лица и тијела и својим поступцима вријеђао њено достојанство. Обје кривичне пријаве поднијете су надлежним тужиоцима 26. септембра.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?