Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Лишено слободе лице за које се сумња да је снимало В.М.

Објављено: 30.09.2018. 00:50 Аутор: УП
Поводом даљих мјера и радњи полиције, а у вези снимка који се појавио на друштвеним мрежама на којем је приказано лице са тзв. фантомком које упућује пријетње и вријеђа више лица међу којима Предсједника државе, Предсједника Владе, Главног специјалног тужиоца и директора Управе полиције, обавјештавамо вас сљедеће:

Службеници Центра безбједности Подгорица идентификовали су и лишили слободе и лице за које се сумња да је снимало телефоном В.М. Ради се о М.Д. (16).О догађају је обавијештен државни тужилац за малољетнике у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се ово лице лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починило кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности и кривично дјело угрожавање сигурности путем помагања.

Подсјећамо да је В.М,који се налази на предметном снимку, јуче лишен слободе због постојања основане сумње да је починио кривично дјела напад на службено лице у вршењу службене дужности и кривичнодјело угрожавање сигурности.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?