Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Цетиње: Пронађени и одузети хероин, марихуана, џоинт, опијати; прекршајне пријаве против седам лица

Објављено: 01.10.2018. 18:36 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су предузимајући активност, у циљу вршења појачане контроле лица са посебним акцентом на спречавање тзв. уличне продаје наркотика, пронашли и одузели хероин, марихуану као и таблете које се налазе на листи опијата. Полицијски службеници су против седам лица надлежном суду поднијели прекршајне пријаве због почињених прекршаја из Закона о спрјечавању злоупотребе дрога. Надаље, службеници Одјељења безбједности Цетиње су претресом страна безбједносно интересантног лица пронашли и одузели марихуану.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, 27.09. 2018. године, вршили контролу лица и возила на више локација на ширем подручју Подгорице, којом приликом су од лица С.И. (27), С.Ж. (27), Д.П. (18), М.У. (18) Д.В. (21), Л.Б. (21) и Е.Г. (19) одузели паковање са садржајем прашкате материје свијетлосмеђе боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин, више пвц паковања са садржајем биљне материје за коју се сумња да је марихуана, тзв. џоинт, као и таблете које се налазе на листи опијата. О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац који је наложио да се против ових лица поднесу прекршајне пријаве у редовном поступку због почињеног прекршаја из Закона о спрјечавању злоупотребе опојних дрога.

Службеници ОБ Цетиње су, 27.09.2018. године, поступајући на основу оперативних података, а по претходно прибављеној наредби судије за истрагу Основног суда у Цетињу, извршили претрес стана и других просторија које користи безбједнсоно интересантно лице И.П. (39). Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели биљну материју тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана. О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац који ће се накнадно изјаснити о квалификацији евентуалног кривичног дјела.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?