Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Заједничко саопштење: Спријечен покушај кријумчарења око 8,2 килограма сканка на ЗГП Сукобин – Мурићани

Објављено: 01.10.2018. 19:36 Аутор: УП и УЦ
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења граничне безбједности Улцињ и Управе царина – Царинске испоставе Сукобин су на Заједничком граничном прелазу Сукобин – Мурићани а у сарадњи са колегама из Републике Албаније прегледом возила пронашли и одузели око 8,2 килограма сканка.

Наиме, полицијски и царински службеници су у сарадњи са колегама из Албаније, 29.09.2018. године, на улазу у Црну Гору, а по оперативном податку албанске граничне полиције, контролисали теретно моторно возило марке „Мерцедес“ албанских регистраских ознака којим је управљао К.В. (23) из Републике Албаније. Полицијски и царински службеници су уз ангажовање полицијског пса и специјалистичке опреме пронашли и одузели 14 паковања са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк, тежине 8.266 грама.

У складу са Протоколом о заједничком раду на ЗГП Сукобин – Мурићани лице, возило и опојна дрога предати су службеницима полиције Републике Албаније на даље поступање.


Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?