Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Будва: Лишен слободе осумњичени за КД тешко убиство у покушају; кривична пријава и против једног лица због КД спрјечавање доказивања

Објављено: 01.10.2018. 20:33 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Будва лишили су слободе Ф.М. (23) из Никшића, Ф.М. је приступио данас у просторије ЦБ Будва, а потраживао се због сумње да је 27. септембра ове године у Будви починио кривично дјело тешко убиство у покушају, на штету В.Г. и Б.А.

Сумња се да је Ф.М. наведеног дана у улици Словенска обала из ватреног оружја – пиштоља испалио више хитаца у правцу В.Г. и Б.А. испред штанда који је валсништво оштећеног В.Г. Том приликом В.Г. је задобио тешке тјеленсе повреде у виду двије устрелне и једне прострелне ране у предјелу десне препоне, док је Б.А. један пројектил окрзнуо дуксерицу коју је носио. Ф.М. ће, уз посебни извјештај као допуну кривичне пријаве, бити приведен државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, због основане сумње да је починио наведено кривично дјело.

Осим Ф.М, биће процесуирана и Н.Р. (46) из Будве која је, како се сумња, покушала да избрише видео материјал са ДВР уређаја у једном угоститељском објекту у близини лица мјеста, чиме је, сумња се, починила КД спрјечавање доказивања. Кривична пријава против Н.Р. ће државном тужиоцу у ОДТ у Котору бити поднијета у редовном поступку.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?