Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конститутивна сједница Савјета за сарадњу органа државне управе и невладиних организација

Објављено: 02.10.2018. 18:39 Аутор: мју

Конститутивна сједница Савјета за сарадњу органа државне управе и невладиних организација одржаће се у сриједу, 3. октобра 2018. године с почетком у 10.00 часова, у хотелу ,,Центре Вилле’’ у Подгорици.

Влада је 14. јуна 2018. године донијела Одлуку о Савјету за сарадњу органа државне управе и невладиних организациј којим предсједава министарка јавне управе, Сузана Прибиловић.

Савјет врши послове који се односе на праћење примјене Стратегије унапређења подстицајног окружења за дјеловање невладиних организација 2018-2020., давање мишљења о нацртима прописа, односно стратешким и другим документима који се односе на рад и развој невладиних организација у Црној Гори, у циљу унапређења подстицајног окружења за дјеловање невладиних организација, давање мишљења у вези са примјеном прописа, односно стратешких и других докумената који се односе на рад и развој невладиних организација у Црној Гори.

Након састанка биће објављено саопштење за јавност.

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?