Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Честитка поводом обиљежавања 2. октобра – Дана унутрашњих послова

Објављено: 02.10.2018. 16:02 Аутор: МУП

Честитка поводом обиљежавања 2. октобра – Дана унутрашњих послова


Поштоване службенице и службеници Министарства унутрашњих послова и Управе полиције,

Изузетна нам је част и задовољство честитати вам 2. октобар – Дан унутрашњих послова, поносни на остварене резултате које смо заједничким снагама реализовали у претходних годину дана.

Пожртвовано радећи на сузбијању свих негативних појава у друштву, у сваком сте тренутку били спремни своје способности, знања и вјештине ставити у службу државе и грађана и на томе вам искрено захваљујемо.

Вашом професионалношћу, одговорношћу и несебичном преданошћу којом свакодневно рјешавате и најсложеније задатке, доказали сте да сте лука сигурности и спокоја наше дјеце.

Иако свјесни да су пред нама нове и још захтјевније обавезе, вјерујемо да ће Министарство унутрашниих послова и Управа полиције у времену које долази наставити да храбро и посвећено извршавају послове из своје надлежности. Нека хуманост, племенитост, стручност и поштовање закона и даље буду окосница вашег рада.

Уз жеље за професионалне успјехе, желимо вам и пуно среће и здравља на личном и породичном плану.

С поштовањем,

Д И Р Е К Т О Р М И Н И С Т А Р

др Веселин ВЕЉОВИЋ Мевлудин НУХОЏИЋ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?