Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Сјутра у хотелском комплексу „Словенска плажа“ у Будви у 18,00 часова отварање ИX Спортско – рекреативних сусрета Синдиката Управе полиције

Објављено: 03.10.2018. 20:38 Аутор: УП
Обавјештавамо Вас да ће, поводом обиљежавања 02. октобру, Дана унутрашњих послова, сјутра, 04. октобра 2018. године, у хотелском комплексу “Словенска плажа” у Будви у 18 часова, бити отворени ИX Спортско – рекреативни сусрети, на којима ће учешће узети такмичарске екипе Управе полиције – чланови Синдиката.

У име директора Управе полиције спортске игре ће излагањем отворити савјетник директора Предраг Ашанин.

На отварању ће говорити и предсједник Синдиката Управе полиције Младен Шушкавчевић.

Спортско – рекреативни сусрети се одржавају од 04. до 07. октобра 2018. године, а екипе ће се такмичити у сљедећим дисциплинама: мали фудбал, кошарка, одбојка на пијеску, стрељаштво (ваздушна пушка) и надвлачење конопца, као и у рекреативним дисциплинама: пикадо, шах и бацање кугле. Отварању спортских игара Синдиката присуствоваће представници синдиката полиција Србије, Македоније, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Косова и Албаније.

Након завршетка такмичења побједницима ће бити уручене пригодне награде и признања.

Позивамо вас да медијски испатите отварање овог догађаја.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?