Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Улцињ: Код безбједносно интересантног лица пронађено и одузето оружје и муниција у илегалном посједу

Објављено: 04.10.2018. 18:01 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Улцињ су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, а поступајући на основу оперативних сазнања, претресом пронашли и одузели пушку и муницију.

Наиме, службеници ОБ Улцињ су, 04.10.2018. године, поступајући по наредби надлежног судије за истрагу, извршили претрес стана и других просторија у власништву М.Ђ. а које користи његов сродник, безбједносно интересантно лице М.Ђ. (31) из Бара. Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели ловачку пушку у илегалном посједу, односно истекле важности оружног листа, и 29 комада муниције различитог калибра.

О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац који је наложио да се против одговорних лица поднесе прекршајна пријава због почињеног прекрашаја из Закона о оружју и кривична пријава за кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?