Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Расвијетљено тешко убиство у покушају почињено средином септембра на штету два лица; против осумњиченог поднијета кривична пријава

Објављено: 08.10.2018. 15:54 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су идентификовали лице које је, како се сумња, у септембру ове године употребом ватреног оружја нанијело повреде М.К. (32) из Цетиња и Н.Ш. (33) из Будве. Полицијски службеници су данас државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици поднијели кривичну пријаву против П.Ж. (31) из Цетиња због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешко убиство у покушају у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја на штету ова два лица.

Наиме, полицијски службеници су предузели низ мјера и радњи на идентификацији лица које је, сумња се, 19.09.2018. године око 20,40 часова испред једног угоститељског објекта на Студенском тргу у Цетињу, употребом ватреног оружја нанијело тешке тјелесне повреде М.К. и лаке тјелесне повреде Н.Ш.

Предузимају се даље мјере и радње у циљу идентификације евентуалних помагача извршиоца овог кривичног дјела.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?