Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Наставак одговорне политике Министарства спорта у области спортске инфраструктуре: Реконструисана фискултурна сала ЈУ ОШ ,,Радојица Перовић“ у Подгорици

Објављено: 10.10.2018. 18:51 Аутор: Министарство спорта
Министар спорта Никола Јановић посјетио је данас ЈУ ОШ ,,Радојица Перовић“ у Подгорици, којом приликом је, у пратњи директорице Мирјане Бошковић, обишао реновирану фискултурну салу чију реконструкцију је финансијски подржало Министарство спорта у сарадњи са Министарством просвјете.

Ministarstvo sporta

Том приликом директорица Бошковић се захвалила министру Јановићу на брзо реализованој финансијској подршци која је резултирала стварањем неопходних услова за несметано обављање часова физичког васпитања у веома кратком року.

Наведена фискултурна сала коју користи око 1500 ђака добила је ново рухо хобловањем и лакирањем паркета, кречењем сале и свлачионица, поправком освјетљења, исцртавањем линија за кошарку, одбојку и рукомет као и замјеном дотрајалих стакала.

Ministarstvo sporta

Још један успјешно реализовани пројекат у области спортске инфраструктуре само је нова потврда одговорне политике Министарства спорта које је за период од годину дана уложило близу милион еура у изградњу и обнову спортских објеката у 15 црногорских општина али и јасна порука Владе Црне Горе да услови за бављење спортом морају бити значајно унапријеђени.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?