Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Обавјештење: Списак улица које ће у четвртак у Подгорици бити затворене за саобраћај због фудбалске утакмице између репрезентација Црне Горе и Србије

Објављено: 10.10.2018. 19:39 Аутор: УП
Обавјештавамо вас да ће сјутра, у четвртак, 11. октобра 2018. године, због одигравања фудбласке утакмице Лиге нација новог УЕФА такмичења између репрезентација Црне Горе и Србије на стадиону „Под Горицом“ у Подгорици са почетком у 20,45 часова, бити затворене за саобраћај за све категорије возила одређене улице у непосредној близини стадиона.

У временском периоду од 07,00 часова до 00,00 часова ће за саобраћај бити затворене: Улица 19. децембра, као и један дио Улице Вака Ђуровића и дио Његошеве улице (дјелови ове двије улице које воде ка градском стадиону), док ће у временском периоду од 16,00 часова до 00,00 часова бити затворен дио Булевара Ивана Црнојевића и то од раскрснице са Булеваром Станка Драгојевића до раскрснице са Улицом Марка Миљанова. Такође, од 16,00 до 00,00 часова биће затворена и Улица Слободе.

Полиција, уколико то буде било потребно, може у овом периоду за саобраћај затворити и друге улице у центру Подгорице, а вријеме затварања у случају потребе може бити и продужено.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?