Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Сјутра у 13,00х прес конференција поводом донације ПОС терминала Управи полиције чије коришћење ће грађанима и туристима омогућити брже и лакше плаћање казни у саобраћају и на граници

Објављено: 11.10.2018. 19:28 Аутор: УП
Обавјештавамо Вас да ће се сјутра, у петак, 12. октобра 2018. године, у 13,00 часова, у прес сали у објекту Центра безбједности Подгорица Управе полиције Министарства унутрашњих послова (нова зграда, И спрат, улаз ЈРМ), на адреси Булевар Светог Петра Цетињског у Подгорици, одржати прес конференција поводом донације ПОС терминала (терминала за плаћање) које ће Управа полиције користити у возилима саобраћајне полиције, као и на свим фреквентнијим граничним прелазима.

Ова новина ће грађанима и страним држављанима – туристима олакшати плаћање новчаних казни за учињене прекршаје јер ће казну моћи да плате путем свих картица, издатих од стране домаћих и иностраних банака, одмах на лицу мјеста учињеног прекршаја, штедећи тако и вријеме и новац.

ПОС терминале су Управи полиције донирали Хипотекарна банка и Мастерцард Еуропе.

На прес конференцији ће говорити извршни директор Хипотекарне банке за послове са физичким лицима и напредне канале продаје Никола Шпадијер, директор за тржиште Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине у компанији Мастерцард Јелена Ристић и руководилац Одсјека за безбједност друмског саобраћаја Управе полиције Драган Кликовац.

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?